Archief

Links

Contact

T.V. EDOS
Ten Holtweg 12
5438 NT Gassel
Tel: 0486-471790

Edos Trope Ope 2012

Het zit er weer op de 5e editie van de Edos Trope Ope. Met 202 deelnemers van 21 verschillende verenigingen en 164 wedsytrijden zaten we weer bommetje vol.
Na het slechte weer van vorig jaar hoopte we op beter weer in de jubileumeditie. Maar het mocht maar weer eens niet zo zijn. Temperaturen rond de 17 graden en elke dag veel tot weinig regen en dit alles zorgden ervoor dat de palmbomen bij baan 3 aan het eind van week op half elf stonden. Op zaterdag regende het zo veel dat we wat wedstrijden hebben moeten verzetten omdat er 5 babyzwembaden waren onstaan op baan 2 en 3. Zondag was daarentegen weer schitterend.

De tapasavond op vrijdag was weer een van de hoogtepunten van het toernooi en de hoofdprijs "een ipad" werd gewonnen door Gerry Moors. Daarbij waren er op de finalezondag weer prachtige partijen waarbij om ieder punt gevochten werd.

Al met al een zeer geslaagd toernooi en iedereen tot volgend jaar!

Overzicht kampioenen

Foto's Edos Trope Ope

De organisatie bedankt alle vrijwilligers en deelnemers die het jubileumjaar tot een succes gemaakt hebben!

Clubkampioenschappen Enkel & Mix 2012

De clubkampioenschappen enkel & Mix 2012 zijn weer ten einde. Met een iets andere opzet als voorgaande jaren en een groot aantal deelnemers is het eerste deel van de clubkampioenschappen weer een succes geweest. Hieronder de 1e kampioenen van 2012. Nog vermeldingswaardig is dat Bert Loeffen na 10 jaar weer een enkelkampoenschap achter zijn naam zet. Alle kampioenen alsnog gefeliciteerd met de prestatie.

Mix A (6 of hoger)
1. Bas van de Wiel & Ilona Hendriks
2. Ronny van Gemert & Lindy Verheugen

Mix B (7)
1. Harm van Deelen & Carola Bokhorst
2. Anton Vervoort & Diane Derks

Mix C (8)
1. Marco Derks & Dorien Siroen
2. Bert Strik & Marjo Strik

Heren Enkel A (6 of hoger)
1. Rein Bardoel
2. Bas van de Wiel

Heren Enkel B (7)
1. Bert Loeffen
2. Bernie Rooyackers

Heren Enkel C (8)
1. Jan van Boekel
2. Jan Schraven

Dames Enkel A (6 of hoger)
1. Ingrid Siroen
2. Nancy van Geffen

Totaal overzicht toernooi

De technische commissie

KNLTB Winteroutdoorcompetitie 2011/2012

De wintercompetitie is net op tijd ten einde want net voordat de eerste sneeuw van deze winter zich aan diende was het laatste team klaar. Vorig jaar waren de resultaten niet om over naar huis te schrijven maar dit jaar daarentegen een verdienstelijk winterseizoen. Ten eerste is er geen enkel team laatste geeindigd. We hadden dit jaar 7 teams waarvan 2 jeugdteams. Er eindigden 3 teams in de top 3. Team Sjanny, vrijdagavond en Team Monique, zaterdagmiddag werden met hun team 3e. En we kunnen na seizoen 2009/2010 weer een kampioen huldigen. Het 1e damesteam werd op 2 verloren wedstrijden glansrijk kampioen!

Monica Boschman, Ilse Kersten, Golien den Hartog
Nancy van Geffen, Sanne van de Wiel en Ingrid Siroen

Als laatste is het vermeldingswaardig hoeveel invallers alle teams nodig hadden om steeds met genoeg personen af te reizen naar de diverse bestemmingen.

Vrijwilligersdag 2011

Zaterdag stond de jaarlijkse vrijwilligersdag/avond van TV Edos weer op het programma. Met een kleine 30 vrijwilligers incl. partners ging 's-middags de reis naar Arcen "Hertog Jan Brouwerij". De gids "Hay" deed de rondleiding door de brouwerij en onderweg waren er al wat versnapperingen die door de meeste al met open armen werden ontvangen. Na de rondleiding werd er nog wat gedronken in de plaatselijke kroeg en ging de dag verder in de kantine.

De brouwketel had weer een goed verzorgd buffet klaar staan en nadat alle magen gevuld waren konden de vrijwilligers zich opmaken voor een quiz. Er werden 5 teams geformeerd en deze gingen de strijd aan. Na de eerste 4 onderdelen (logo's, straatnamen, bekende edosleden en nederlanders) gingen de beste 2 teams door. De finalisten moesten 5 vragen over het Edos Trope Ope beantwoorden en hieruit kwamen de volgende winnaars naar boven.

  1. Marieke Hendriks
  2. Tim van Overbeek
  3. Henri van Geffen

Al met al weer een erg geslaagde dag en hopenlijk kunnen we volgend jaar weer wat nieuwe vrijwilligers begroeten op deze dag.

Overige foto's

Clubkampioenen 2011

Het seizoen van de clubkampioenschappen 2011 zit er weer op. Zondag 16 oktober werden onder een stralende na-jaarszon de laatste finales gespeeld. De categorieën betreffende Heren Dubbels A en B en Dames Enkel A.
Vooral de “nieuwe” aanwas bij de senioren deden het uitstekend en hun wedstrijden leverde spannende spelmomenten op. Het ziet er voor de toekomst goed uit!  De uitslagen van alle categorieën komen hier voorbij. Zo hadden we in Juni de Mix A en B en in September werd de Dames Dubbel en Heren Enkel gespeeld. Dini van Toor werd de laatste finale zondag extra in ’t zonnetje gezet omdat ze, als zelf niet spelend lid, toch alle finaledagen voortreffelijk de hapjes had verzorgt. Een bloemetje was dan ook zeker verdient.
Hier volgen de uitslagen:

Mix A
1. Rein Bardoel & Karin Willems
2. Bernie Rooyackers & Golien den Hartog
3. Bas van de Wiel & Ilona Hendriks

Mix B
1. Jos Bardoel & Sjanny Verheugen
2. Theo Jaspers & Corrie Bardoel
3. Antoon Vervoort & Diane Derks

Heren Dubbel A
1. Rein Bardoel & Erik van Toor
2. Bas van de Wiel & Tim van Overbeek
3. Henri van Geffen & Bernie Rooyackers

Heren Dubbel B
1. Harm van Deelen & Marinho de Kleijn
2. Mark Hendriks & Cor Oppers
3. Antoon Vervoort & Bert Strik

Dames Dubbel A
1. Ilse Kersten & Karin Willems
2. Golien den Hartog & Ingrid Siroen
3. Monica Boschman & Sjanny Verheugen

Dames Dubbel B
1. Judith Hendriks & Marloes van Kollenburg
2. Suzanne Oppers & Marie Jose van Riet
3. Truus Hubers & Nellie Paters

Heren Enkel A
1. Bas van de Wiel
2. Ronny van Gemert
3. Tim van Overbeek

Heren Enkel B
1. Mark Hendriks
2. Paul Willems
3. Marinho de Kleijn

Dames Enkel A
1. Ingrid Siroen
2. Rian Siroen
3. Diane Derks

Activiteiten TV Edos

3 Dorpentoernooi

Op zondag 11 september jl. werd het 3 dorpentoernooi gehouden. Deze keer werd het georganiseerd door TV Edos in Gassel. Het 3 dorpentoernooi gaat tussen Langenboom, Escharen en Gassel. Het dorp wat de meeste wedstrijden wint is de winnaar. Ditmaal was Langenboom de winnaar, Gassel werd 2e en Escharen 3e. Het was een erg leuke dag en de kinderen hebben allemaal ontzettend hun best gedaan. Ze mochten allemaal nog een cadeautje uitzoeken en even op de foto en toen was het weer tijd om naar huis te gaan. Volgend jaar wordt dit toernooi georganiseerd door Langenboom.

Edos Trope Ope 2011 weer een groot succes

“Trope dagen” waren het de afgelopen week in Gassel. Het weekend begon met een stralende zon op het prachtig aangekleede park bij Edos. Maar daarna sloeg het weer om en nog nooit, in de 4-jarige editie van het Trope- Open-toernooi in Gassel, is de buienradar zo vaak bekeken.
De organisatie hield de moed erin en zorgde voor ’n perfecte sfeer in de tent en kantine. "Vanavond maar 1 bui" en dat was dan van 18.00 tot 23.00u!
Toch werden zonder te mopperen alle wedstrijden gespeeld met een record aantal 3-setters èn met uitwijkmogelijkheden naar TV Esteren en Thos, waarvoor onze dank.
De Tappas-avond, geheel door eigen leden verzorgd, was weer top en verder werden de deelnemers dagelijks verwend met ’n Tropische fruitprikker.
De hoofdprijs tijdens de loterij was een TV aangeboden door Expert Cuijk en gewonnen door Harm van Boekel uit Gassel.

Het slotfeest op zondag werd opgeluisterd door Tiny loeffen met een geweldige vertolking van Andrè Hazes. Volgend jaar is hij er zeker weer bij.
Maar liefst 162 wedstrijden werden gespeeld door 200 deelnemers van 22 verschillende verenigingen uit de regio.  
Op de finaledag scheen de zon en kreeg het massaal toegestroomde publiek geweldige tennispartijen te zien. Gassel had verschillende deelnemers in de finale, zoals Dames-Dubbel 8 Marjo en Dorien die 2de werden en Hennie werd met een Millse deelnemer 2de in Heren-Dubbel 7.
Demi en Joost van Tv Edos waren dè verrassing van het toernooi door in een spannende finale van Gemengd Dubbel 6 hun eerdere opponenten te verslaan. Ze zijn de jongste winnaars van het Trope-Ope tot nu toe.
Bas en Tim wonnen de Heren-Dubbel 6 in een spannend duel en hielden de eer van Edos hoog. Iets wat Karin en Ilse net niet lukte in de finale van Dames-Dubbel 5. Ook Ard en Rein die al 3 jaar op rij de nr 1 waren in het Heren-Dubbel 5 verloren in een spannende 3-setter.
Met dank aan alle deelnemers en sponsoren is voor de organisatie Trope-Ope 2011 geslaagd!

Winnaars en overige uitslagen zondag

Foto's

Eindstand voorjaarscompetitie KNLTB

De afgelopen weken hebben 15 teams om de prijzen gestreden in de voorjaarscompetitie regio zuid. Dit waren 10 seniorteams en 5 juniorteams. Nadat alle competitiedagen gespeeld waren zijn er 3 teams kampioen geworden.

Het 1e team wat kampioen werd, was ook het enige team bij TV Edos dat alle competitieronden winnend afsloot. Ook waren het nog eens de jongste deelnemers van TV Edos. Na de laatste competitiedag om 20:15 konden de jongens de platte kar op. Het team bestond uit: Don van de Wiel, Rens Rooijackers, Jarno Oppers, Chris Josemanders en Cas van Houtum.

Het 2e team werd een week later kampioen op de vrijdagavond. Het was verrassend te noemen omdat ze voor de laatste competitiedag nog 4e stonden. Door een reglementaire beslissing van de KNLTB werd de koploper 2 punten ontnomen en was het kampioenschap toch nog mogelijk. TV Edos deed wat ze moest doen en won zelf overtuigend met 4-0. Toen was het afwachten of de concurentie nog punten zou verspelen. En dit gebeurde, zowel Topio en Wilbertoord verspeelde 1 punt en dit was genoeg om de champagne te laten knallen. TV Edos 1e en de 3 concurenten op 1 punt achterstand. Dit team bestond uit: Jos Bardoel, Henri van Geffen, Judith Hendriks en Sjanny Verheugen.

Het 3e en laatste kampioensteam begon erg moeizaam aan de competitie. Na de 1e speelronde stonden ze laatste. Na dit debacle kwam de motor op gang. Er werd flink huigehouden tegen de overige tegenstanders. Er was nog een enkele tegenstander die een puntje kon pakken maar het overgrote deel kon weer snel aan het bier. Nadat de gedoodverfde kampioen THOS na 1 set voor en 12 tegen de kantine in dook werd er al een klein feestje gevierd. Omdat Volkel (waar de nederlaag tegen geleden werd) ook veel won moest de laatste wedstrijd de beslissing geven. Sambeek werd getrakteerd op een flinke nederlaag (en een bbq) en de champagne flessen konden ook open.

Verder werden de jongens t/m 14 op zondag de zilveren medaille omgehangen en ook knap, het 1e damesteam op zaterdag in de hoofdklasse werd 3e. Verder kon het beste team t/m 17 mix ook de 3e plaats pakken. Er degradeerde dit jaar niemand. Verder konden de 55+ heren op vrijdagmiddag op de baan niet vaak winnen maar in de kantine des te meer. Al met al weer een geslaagd jaar en binnenkort kunnen de teams die in de wintercompetitie willen spelen zich weer opgeven.

Lady's Day voor herhaling vatbaar

Al vroeg in de ochtend meldden zich onlangs zo’n twintigtal lady’s in de kantine.
De een nog mooier uitgedost als de ander, met Boa en hoedje, en vooral met een grote glimlach voor de allereerste Lady’s Day.
Het was tennis met een vleugje verwennerij en dat was het ook. De kantine was mooi aangekleed en er stond zelfs een lounge-set op het terras met mooie glossy-bladen. Er werd na de koffie met gebak op 2 banen getennist zodat er in de kantine nog een mooi groepje over bleef om zich de 1ste verwennerij te laten welgevallen. Een heerlijke handscrub onder deskundige begeleiding van Nancy. Tijdens het middaguur kwam er een overheerlijke Highthea op tafel. Alle hapjes en sandwiches waren uit eigen keuken gemaakt en gebakken door Dini en Nancy. Een groot compliment voor deze dames.
Na deze overheerlijke lunch kwam de volgende verwennerij, Ineke uit Mill kwam met haar massage-stoel. De dames mochten om beurten hierop plaatsnemen om een ontspannende nek-rug massage te ondergaan.
Het was de hele dag ’n beetje miezerig maar doordat het niet koud was kon er toch lekker getennist worden.
Halfweg de middag kwam er als toetje nog ’n ijsbuffet mèt vuurwerk op tafel. Met een goody-bag geschonken door schoonheidsinstituut Mooi en kapsalon ZieZoo kwam er ’n prachtige afsluiting van een allereerste tennis-verwendag.

FOTO's

Gemeentelijke kampioenschappen

Het was Thos dat dit jaar de organisatie had. Er deden in totaal een kleine 200 deelnemers mee, circa 40 hiervan waren van TV Edos. Het was een geslaagde week (mede door het weer, we hebben ook wel eens sneeuw gehad) er werd veel getennist en naderhand in 1 van de 3 kantines gezellig nagepraat over vanalles en nog wat.

Op de stralende finale zondag waren er nog diverse gasselse teams van de partij. Die veelal de strijd aan gingen met deelnemers uit Grave.

Aan het eind van de rit hadden we 3 kampioenen, 3 nummers 2, 1 nummer 3 en 2 nummers 4 in ieder geval een veel betere score als vorig jaar.

Uitslagen gemeentelijke 2011

Al met al weer een geslaagd kampioenschap, we hopen als mede organisatoren dat er volgend jaar weer net zoveel deelnemers van TV Edos zich inschrijven.

De Technische Commissie

Winteroutdoorcompetitie 2010/2011

De winteroutdoorcompetitie van de KNLTB is weer ten einde. Na wat uitval ivm de winterse omstandigheden hebben alle teams alle competitiedagen volbracht. Deze wintercompetitie zal niet de geschiedenis in gaan als de meest succesvolle. Van de 5 deelnemende teams werden er 3 laatste en 2 teams bereikte de 6e positie. Hopelijk kunnen de teams van TV Edos tijdens de voorjaarscompetitie weer meestrijden bovenin.

Vrijwilligersdag 2010

Het is alweer enige tijdje geleden dat deze dag is georganiseerd voor de vrijwilligers van TV Edos. Het was een erg geslaagde middag/avond.

FOTO'S

Clubkampioenschappen enkel junioren

Op 25 en 26 oktober werden de clubkampioenschappen enkel junioren gespeeld. Dit jaar was er gekozen voor een andere opzet en bijna alle jeugdleden deden mee(maar liefst 43) We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd en sportief toernooi. De finales werden allen gespeeld op dinsdagmiddag en waren allemaal even spannend.

 

Uitslagen:

Miniveld:
1e Jasper Eleuwarin
2e Teun Hendriks
3e Bart van den Bosch

Driekwartveld:
1e Bono Daamen
2e Pleun de Kleijn
3e Susan Derks

Groot veld poule B:
1e Cas van Houtum
2e Don van de Wiel
3e Manon Derks

Groot veld poule A:
1e Pieter van Bommel
2e Joris van Bommel
3e Britt Rooijackers

Winnaars verliezersronde:
Miniveld: Jaimi Brans
Driekwartveld: Esmee Derks
Groot veld poule B: Jarno Oppers
Groot veld poule A: Gijs van Kollenburg.

Uitslag clubkampioenschappen Dames Enkel en Heren Dubbel 2010

Het was een herfstweek, veel regen wind en vooral vèèl  blad op de baan, maar dankzij de inzet van onze baancommissie lagen de banen er afgelopen finale weekend weer perfect bij!

overige foto's


Mede door het zonnetje “dat regelmatig door de wolken kwam” konden vele genieten van mooie wedstrijden bij Edos.
In de B poule was er een superspannende finale tussen Diane en Rian welk uiteindelijk in 2x tie-break door Diane werd gewonnen. Diane was uiterst blij met deze overwinning, na al die jaren lid te zijn nu voor ’t eerst kampioen in de B poule!
Bij de dames A was Sanne loeffen van de Wiel oppermachtig, de finale tegen Ingrid verliep grillig, de eerste set was snel door Sanne beslist maar de 2de set daarentegen verliep uiterst spannend. Ingrid gaf zich zomaar niet gewonnen en maakte het Sanne nog knap lastig. Een tie-break bracht uiteindelijk Sanne de overwinning.
Bij de Herendubbel B poule wonnen Harm van Deelen en Edwin Hendriks, deze heren zijn snel in opmars en we gaan ze dan ook in de A poule terugzien.
In de herendubbel A poule waren Bart loeffen en Ronny van Gemert de beste met kort daarop de nummers 2 en 3.
Het was een leuk toernooi en dank aan iedereen die daar aan heeft bijgedragen.

De uitslagen zijn:

Dames Enkel A:
1ste  Sanne loeffen 
2de  Ingrid Jaspers
3de   Klaartje Gosens

Dames Enkel B:
1ste  Diane Derks
2de   Rian Siroen
3de   Ilona Hendriks

Heren Dubbel A:
1ste Bart loeffen en Ronny v Gemert
2de  Rein Bardoel en Nicky Hendriks
3de  Bas v/d Wiel en Tim Overbeek

Heren Dubbel B:
1ste Edwin Hendriks en Harm v Deelen
2de  Henny Hendriks en Frits v Toor
3de Marco Derks en Jeroen Peeters

Tot volgend jaar de technische commissie

Uitslag clubkampioenschappen Heren Enkel en Dames Dubbel 2010

Tijdens de clubkampioenschappen Heren Enkel en Dames Dubbel zijn afgelopen weekend is er flink gestreden voor de felbegeerde titels.

Bij de heren enkel A was Ronny van Gemert superieur en heeft maar een paar games afgestaan aan zijn opponenten. Bij de heren enkel B kon Henry van Geffen, na een superspannende 3-setter, tegen Erik van Toor de titel toch binnenhalen. De damesdubbel A ging wederom tussen de zusjes Nancy en Ingrid Siroen. Ingrid speelde met Golien en Nancy met Sanne. Sanne en Nancy waren uiteindelijk in 3 sets superieur aan hun tegenstanders en wonnen in drie spannende sets. De damesdubbel B werd gewonnen door Suzanne Oppers en Marie-Jose van Riet.

De uitslagen zijn:
Heren Enkel A:
1ste  Ronny van Gemert
2de Nicky Hendriks
3de  Bernie Rooijackers

Heren Enkel B:
1ste Henry van Geffen
2de  Erik van Toor
3de  Edwin Hendriks

Dames Dubbel A;
1ste  Nancy van Geffen Siroen & Sanne loeffen v/d Wiel
2de   Ingrid Jaspers Siroen & Golien den Hartog
3de   Rian Siroen & Thea de Waal

Dames Dubbel B:
1ste Suzanne Oppers & Marie-Josè van Riet
2de Klaartje Goossens & Diane Derks
3de Judith Hendriks & Marloes van Kollenburg

Het was een gezellige finaledag en tot ziens bij de volgende clubkampioenschappen!

Tropisch weer doet "Edos Trope Ope" eer aan!

Het was tropisch, de afgelopen week  tijdens de Trope Ope van tennisvereniging Edos uit Gassel. Met een hittegolf, afgewisseld met hoosbuien en wind tot orkaankracht werd het echt een tropisch toernooi.
Al puffend en zwetend zijn de 188 deelnemers enthousiast aan het toernooi begonnen en hebben zonder morren hun partijen gespeeld. Na afloop van elke partij werden de deelnemers  getrakteerd op een koele mix van tropisch fruit.
Ook  het Tapas-buffet, kreeg gretig  afname, en dit was op de druk bezette vrijdagavond een aangenaam extraatje. Zaterdag was de loterij met als hoofdprijs een LCD TV geschonken door Expert-Cuijk en deze werd gewonnen door Mevr. Loeffen van Thos.
Met dank aan de sponsoren Expert Cuijk, Schildersbedrijf Bart Loeffen en Bestratingsbedrijf Wim Linders, die dit toernooi mede mogelijk maakten, kijkt de organisatie met veel plezier terug op ’n sportieve en vooral gezellige tennisweek

Maar liefst  6 leden van Edos wisten de  1ste plaats te bemachtigen en 2 leden behaalden de 2de plaats.  Om het plaatje volledig te maken,  er waren deelnemers van 16 verschillende verenigingen actief!

De uitslagen van de derde editie zijn:

HD5:
1. Ard & Rein Bardoel (TV Edos)
2. Bas Hendriks & Menno Uyen (Thos)

GD5:
1. Aad Kamps & Marjolijn Pahlplatz (Thos)
2. Ronnie Klok & Anja Gerrits (Thos)

HD6:
1. Rob de Kluis & Kevin Nieuwkoop (Thos)
2. Joey Voermans & Bas van Summeren (Thos)

DD6:
1. Golien den Hartog & Ingrid Jaspers (TV Edos)
2. Marga Steenhuizen & Trees op 't Veld (TV Esteren)

GD6:
1. Bernie Rooyackers & Helma Paters (TV Edos/TV Esteren)
2. Peter & Joyce op 't Veld (TV Esteren)

HD7:
1. Jos Bardoel & Piet van Kuppeveld (TV Edos/TC Langenboom)
2. Bert Kroes & Kees Paters (TV Esteren)

DD7:
1. Mirjam de Veer & Christien Van Zwam (Thos)
2. Cindy van Doorn & Anita Krus (TV Esteren)

GD7:
1. Marcel de Veer & Jeanette Leurs (Thos)
2. Mike & Monique Versteeg (Graaf Herman)

HD8:
1. Fred Hulsman & Herman Peters (TV Esteren)
2. Bert Strik & Antoon Vervoort (TV Edos)

DD8:
1. Inge Leemhuis & Eefje van Vooren (TV Set'77)
2. Anja van Os & Carla van Asperen (Thos)

FOTO'S

Eindstand voorjaarscompetitie KNLTB

Er streden dit jaar maar liefst 16 teams mee in de voorjaarscompetitie. En daarvan waren 6 jeugdteams en 10 seniorenteams. Nadat alle wedstrijddagen ten einde waren was de conclusie dat er 4 teams kampioen waren geworden.

Het eerste team wat kampioen werd in de editie 2010 was het mixteam t/m 12 op de woensdagmiddag. Dit team bestond uit Manon Derks, Jochem Baltussen, Pieter van Bommel, Loes van Houtum, Kevin Siroen en Fleur Thijssen. Nadat de grote concurrent "TV Millus" op de 6e speeldag met 4-1 werd verslagen kon de platte kar de laatste speeldag van stal gehaald worden.

Daarna waren de knallende kurken voor het 1e damesteam op donderdagavond. Dit team bestond uit: Rian Siroen, Ingrid Jaspers, Golien den Hartog en Nancy Siroen. Ze wisten al in de 6e speelronde een zo grote voorsprong te nemen om het kampioenschap binnen te halen. (geen enkele wedstrijd verloren)

Het enige landelijke team van de laatste jaren kon door een overwinning op de laatste speeldag ook de champagne laten knallen. Na een moeizame ochtend kwam er aan het eind van de dag 8-0 op het scorebord te staan en kon er een lange neus getrokken worden naar LTV Vormer, die ondanks ze bovenaan staan geen kampioen zijn geworden.

Als laatste werd het 2e jeugdteam kampioen. Het mixteam t/m 14 bestond uit Torn Strik, Remco van der Heijden, Joris van Bommel, Britt Rooijackers, Maud Thoonen en Kim van Kollenburg. Na 5 competitiedagen hing er nog geen kampioenschap in de lucht maar nadat de concurrentie tijdens de laatste twee competitiedagen veel punten lieten liggen en Gassel nog maar 1 punt verpeelde kon er toch gejuichd worden.

De overige teams hebben wisselende resultaten neergezet. We hebben wat rode lantaarns binnengesleept maar er zijn ook zeker wat goede resultaten behaalt. U kunt alle eindstanden bekijken op de site van de KNLTB.

Gemeentelijke kampioenschappen 2010

De “Gemeentelijke”, zoals onder de deelnemers de jaarlijkse tenniskampioenschappen van de gemeente Grave wordt genoemd, is door de organiserende vereniging t.v. Edos feestelijk afgesloten. De voorzitter bedankte alle deelnemers en vrijwilligers voor hun inzet.


Nadat de laatste bal geslagen was werd door D.J. Ronny de knop omgedraait de dansvloer vrijgemaakt en de grabbelton geplundert!
De sfeer zat er de gehele week al super in en de deelnemers waren dan ook “bijna” allemaal tevreden over het verloop van de wedstrijden.


Omdat nu alle tennisbanen bespeelbaar waren gaf dat enorm veel ruimte mocht er een wedstrijd nog ingehaald worden.
Het weer was alles meegevallen, de buienradar werd regelmatig geraadpleegt maar we zaten vaak net in de goeie linie. Ook tijdens het finale weekend!
Met ’n enkele uitvaller zijn van  212 geplande wedstrijden uiteindelijk 206 wedstrijden gespeeld.


De broers Roel en Joost Wolf waren in de hoogste categorie HD 4 oppermachtig en wisten in alle partijen de winst te pakken. In de finale versloegen ze Arno Lubbers en Jasper Thijs. Voor de broers was dit hun eerste gezamelijke optreden bij de gemeentelijke en hun prestatie wordt bijgeschreven als 1 winnaar van Thos en 1 van t.v. Esteren.


Op de finaledag werden 16 wedstrijden gespeeld waarvan 15 spelers van Thos de 1ste plaats behaalden en 10 spelers de 2de. Van tv Esteren behaalden 5 spelers de 1ste plaats en twee de 2de. TV edos had Bart en Sanne op de 1ste plaats en verder de hoge score van 10 spelers op de 2de plaats!


Proficiat aan alle finalisten en dit zijn de uitslagen:
HD 4/5  
1)  Roel en Joost Wolf
2)  Arno Lubbers en Jasper Thijs

DD5/6  
1)  Carla v Boekel en Hanny Walk              
2)  Nancy v Geffen en Sanne v/d Wiel

GD5    
1)  Marjolijn Pahlplatz en Aad Kamps
2)  Ilse Kersten en Bas v/d Wiel

HD6    
1)  Jan Jansen en Menno Uyen
2)  Rob de Kluis en Maikel Lindeboom

GD6  
1)  Sanne v/d Wiel en Bart Loeffen
2)  Anne-Marie Reffeltrath en Rob de Kluis

HD7  
1)  Jos v Maren en Appie de Wit
2)  J.W. v Haren en Ferry Sayers

DD7  
1)  Mirjam de Veer en Christien v Zwam
2)  Marga v Dongen en Anita Krus

GD7  
1)  Elly en Marius Jans
2)  Ilona en Edwin Hendriks

HD8 
1)  Roger v Doorn en Wilfried Zwaans
2)  Cor Oppers en Mike Hubers

DD8 
1)  Sanne Cuppen en Eky Simon
2)  Carola Bokhorst en Monique v/d Linden

GD8 
1)  Carla v Asperen en Daan Remie
2)  Joke en Henry Lisapaly

Foto’s

Paastoernooi jeugd

Zaterdag 3 April werd er door de jeugdcommissie  een paastoernooi georganiseerd. Dit toernooi was voor alle kinderen tot en met groep 8. Er waren maar liefst 29 deelnemers van de partij.

Tussen de tenniswedstrijden door konden de deelnemers op zoek naar de paaseieren . In de kantine kon iedereen deze eieren beschilderen.

De einduitslag van het toernooi was:
1: Emiel Thoonen
2: Eline Baltussen
3: Manon Derks

Mede door het prachtige weer en de grote hoeveelheid paaseieren (geschonken door Familie Arts) konden we weer terugkijken op een geslaagde middag.

Foto’s

Vrijwilligersavond 2010

Vrijdag 5 Februari stond in het teken van de vrijwilligersavond. De vrijwilligers kregen een uitstekend warm- en koud buffet voorgeschoteld verzorgt door “de Brouwketel”. Na het buffet konden de vrijwilligers zich opmaken voor een sportief avondje.
Bowlen en kogelslingeren stond op het programma. Na wat opstart problemen zouden de degens gekruist worden. Het bowltoernooi stond als eerste op het programma. Er waren diverse geoefende deelnemers maar er zaten ook zeker wat natuurtalenten tussen. De swing zat er bij iedereen goed in en de ene na de andere strike kwam dan ook tevoorschijn. Nadat alle 29 deelnemers hun ballen over de baan hadden gegooid bestond het podium uit.

  1. Marco Derks & Grad Kersten            98 punten (na 5 beurten)
  2. Ilona Hendriks                                   93 punten
  3. Jan Derks                                             83 punten

Daarna kon iedereen tot adem komen en luisteren naar de uitleg van het volgende onderdeel. Kogelslingeren was het 2e onderdeel. Er werden heel wat kogels in het net en naast de baan gegooid maar de meeste deelnemers kwamen tot een score.  Het kogelslingeren bleek zoals verwacht een echt mannending, het podium bestond uit.

  1. Ronny van Gemert                              78,426 meter
  2. Bernie Rooyackers                                 76,240 meter
  3. Wim Linders                                             72,900 meter

Na de prijsuitreiking werd er nog een tijd over de sportieve prestaties gesproken onder het genot van een hapje en een drankje.

Foto's

Eindstand wintercompetitie KNLTB

Voor het eerst in de historie van TV Edos waren er 5 deelnemende teams aan de wintercompetitie van de KNLTB. Er waren 2 mix teams en 1 heren team op de zaterdagmiddag, 1 jeugdteam op de zondag en 1 team op de donderdagavond.

Na vele sneeuwbuien was de competitie voor bijna alle teams met minimaal een maand verlengd maar eindelijk zijn de eindstanden bekend.

Het donderdagavond had een enorm moeilijke poule voorgeschoteld gekregen waar Bernie, Theo, Doretty en Corrie regelmatig 5'en en zelfs 4'en tegenkwamen dit resulteerde dan ook in een laatste plaats.

De jeugd op zondag eindigde in de middenmoot net zoals het 2e mixteam als het herenteam op zaterdag. Respectievelijk eindigde de teams op de 3e, 4e en 3e plaats. De 2 zaterdagteams hebben een flink deel van de leden moeten benaderen om elke week 4 spelers op te kunnen stellen.

Voor het eerst in de historie is er ook een team kampioen geworden in de wintercompetitie van de KNLTB. Nadat ze vroeg tijdens deze competitie een flinke nederlaag hadden geleden hebben ze nadien alle concurenten verslagen. Omdat alle teams weinig voor elkaar onder deden kon het team van Sjanny, Golien, Jacques (laatste wedstrijd geblesseerd), Henri en Jos de titel in ontvangst nemen. Gefeliciteerd.

EINDSTANDEN


Warning: include(slider/index.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/doc/www.tv-edos.nl/www/archief/verslagen.php on line 540

Warning: include(slider/index.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/doc/www.tv-edos.nl/www/archief/verslagen.php on line 540

Warning: include(): Failed opening 'slider/index.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /www/doc/www.tv-edos.nl/www/archief/verslagen.php on line 540