T.V. EDOS
Ten Holtweg 12
5438 NT Gassel

Geboorte

TV Edos feliciteert Bart & Sanne Loeffen met de geboorte van hun dochter Eva.

Geboorte

TV Edos feliciteert Edwin Hendriks & Carola Bokhorst met de geboorte van hun zoon Yari.

Geboorte

TV Edos feliciteert Harm & Ilona van Deelen met de geboorte van hun dochter Guusje.

Geboorte

TV Edos feliciteert Ronny van Gemert & Marieke Hendriks met de geboorte van hun dochter Yara.

Geboorte

TV Edos feliciteert Sander Verhallen & Rian Kleisterlee met de geboorte van hun zoon Jop.

Geboorte

TV Edos feliciteert Femke Jaspers & Ewoud Olthof met de geboorte van hun dochter Tess.

Geboorte

TV Edos feliciteert Wim en Martine Linders met de geboorte van hun zoon Tom.

Vrijwilliger van het jaar 2014

Tijdens de ALV is Sjanny Verheugen gekozen als vrijwilliger van het jaar 2014.

Sjanny is de laatste jaren vooral actief geweest voor de sponsorcommissie. De afgelopen jaren hebben we dan ook de sponsorbijdrage zien stijgen.

Daarvoor is ze vele jaren actief geweest bij de sponsorcommissie. Ook heeft ze samen met Play Back de afgelopen 2 jaar een uitwisseling georganiseerd. Als laatste is het 1 van de vrijwilligers die de Edos Trope Ope vanaf de begin jaren mee heeft organiseerd.

Geboorte

TV Edos feliciteert Arno en Rian Brans met de geboorte van hun dochter Lieke.

Geboorte

TV Edos feliciteert Jeroen Peeters en Dorien Siroen met de geboorte van hun dochter Meis.

Geboorte

TV Edos feliciteert Sanne en Bart Loeffen met de geboorte van hun zoon Max.

Geboorte

TV Edos feliciteert Monique en Tim van Overbeek met de geboorte van hun zoon Lars.

Vrijwilliger van het jaar 2013

Tijdens de ALV is Ingrid Siroen gekozen als vrijwilliger van het jaar 2013.

Ingrid heeft een kleine 10 jaar de taak van ledenadministratie op zich genomen. En heeft onlangs te kennen gegeven dat ze hier mee wil stoppen.

Geboorte

TV Edos feliciteert Monique Schraven en Frank ten Haaf met de geboorte van hun dochter Fiene.

Geboorte

TV Edos feliciteert Jeroen Peeters en Dorien Siroen met de geboorte van hun zoon Stijn.

Geboorte

TV Edos feliciteert Ellie Danen en Jeroen met de geboorte van hun zoon Luke.

Geboorte

TV Edos feliciteert Ronny van Gemert en Marieke Hendriks met de geboorte van hun dochter Liz.

Vrijwilliger van het jaar 2012

Het bestuur van TV Edos heeft Bas van de Wiel gekozen als vrijwilliger van het jaar 2012. Bas is al jaren voorzitter van de vereniging en is mede verantwoordelijk voor de technische zaken en de "Trope Ope"